Адреса

Владимир Полежановски
број 10, 1000 Скопје
Р. С. Македонија

Телефон и email

+389 75 204 501
info[аt]scamperedu.mk

Работно време

од понеделник до петок
08:00 – 19:00

Социјални мрежи

/scamperedu
@scamperedu

Менувањето на светот започнува со игра!

Контактирајте нè

Имате прашање? Ви стоиме на располагање преку контакт-формата.