Биљана Димитрова

Едукаторка

За мене

Образование: Ликовен уметник
Искуство: Повеќе од 3 години работа со деца на развој на нивните креативни капацитети, претрприемништво во различни креативни сектори
Хоби: Планинарење и јога
Омилен цитат: Вдиши, издиши и насмеј се!