Дора Локвенец

Едукаторка

За мене

Образование: Компјутерски науки
Искуство: Две години едукатор во Скампер на програмите за учење на програмирање за деца со робот Кубето
Хоби: Развој на игри
Омилен цитат: Сподели среќа!