Стефани Стојановска

Едукаторка

За мене

Образование: Магистер по дипломатија, Правен факултет
Искуство: Повеќегодишно искуство во едукација на деца, со посебен акцент на развој на квалитетна комуникација, љубов кон музика и правилен моториски развој
Хоби: Музика и танцување
Омилен цитат: Додади љубов и среќа и сѐ е подобро!