Тамара Димитрова

Едукатор

За мене

Образование: Магистер по информатички науки, докторанд по иднина на образование
Искуство: 4 години истражувачка работа во МАНУ
Хоби: Велосипедизам
Омилен цитат: Науката е како магија, само вистинска!